Όλες οι κατηγορίες

Έξυπνη ενέργεια: Ολοκληρωμένη λύση ηλιακής ενέργειας από τη Rika Solar

Ώρα: 2022-04-29 Επισκέψεις: 39

Έξυπνη ενέργεια: Ολοκληρωμένη λύση ηλιακής ενέργειας από την Rικα Solar

Rika Solar είναι επαγγελματίας κατασκευαστής μπαταριών λιθίου και πάροχος λύσεων για σύστημα ηλιακής ενέργειας στην Κίνα, αφιερωμένη στην αποδείξειςκωδώνισμα ασφαλές, αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα σε συστήματα ηλιακής ενέργειας για πελάτες παγκοσμίως. Η επιχείρηση εμπλέκεται σε οικιακό ρεύμα, αποθήκευση ηλιακής ενέργειας οχημάτων και άλλο ηλιακό φωτοβολταϊκό σύστημα.

Rika Solar»s προϊόντα κυρίως περιλαμβάνουν: lιθίουbάττερies, solar inverters, sΑυτό είναιpάγγελοι και πλήρης sΑυτό είναικιτ ισχύος. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, η Rika διαθέτει μια αρκετά ώριμη τεχνολογία σε μπαταρίες λιθίου για αποθήκευση ηλιακής ενέργειας και ενσωματώνεται κάθετα στο ηλιακό σύστημα ενέργειας. Μέχρι το τέλος του 2021, περισσότερα από 1.5 GWh προϊόντα έχουν εξυπηρετηθεί σε περισσότερους από 100,000 χρήστες, κυρίως στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νοτιοανατολική Ασία. Με προϊόντα υψηλής απόδοσης και επαγγελματική εξυπηρέτηση, η Rika Solar επαινείται ευρέως μεταξύ των χρηστών.

Η Rika Solar προσπαθεί να γίνει μια κορυφαία εταιρεία IoT που κατανοεί καλύτερα τους χρήστες και ελπίζει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τη Rika Solar για έναν καθαρότερο κόσμο.

Για να λύσει το πρόβλημα της κατανάλωσης ενέργειας, ο Rικα Solar is μια σοφή επιλογή.

Ξεδιπλώστε
ONLINE